News

Due to heavy spamming attempts on this forum, automatic registration has been disabled. We will approve registration requests as quickly as possible (unless you're a spammer of course :) )

Topic: Checkmark autoconnect  (Read 199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Peter Buyk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Checkmark autoconnect
« on: November 23, 2018, 09:26:15 am »
Today when i started again with anyrail i noticed i can not set anymore the checkmark by Autoconnect, i use version 6.19.3

Offline David

  • Hero Member
  • *****
  • Administrator
  • Posts: 3651
Re: Checkmark autoconnect
« Reply #1 on: November 23, 2018, 09:34:12 am »
I assume you mean the one on the SETTINGS tab?
What happens when you try to click it?

Offline Peter Buyk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Checkmark autoconnect
« Reply #2 on: November 23, 2018, 09:40:19 am »
When i click the autoconnect the Tab dissapear, normaly it stays visseble

Offline Peter Buyk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Checkmark autoconnect
« Reply #3 on: November 23, 2018, 09:48:19 am »
Here a little video of the problem

Offline David

  • Hero Member
  • *****
  • Administrator
  • Posts: 3651
Re: Checkmark autoconnect
« Reply #4 on: November 23, 2018, 10:16:08 am »
It probably just works, but you have folded the ribbon.
Double click one of the ribbon tabs to keep it unfolded all the time.

Offline Peter Buyk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Checkmark autoconnect
« Reply #5 on: November 23, 2018, 10:28:04 am »
Thanks David, it works fine now