AnyRail™ program je toliko jednostavan za korišćenje da predstavlja zadovoljstvo dizajnirati u njemu!


Koristeći AnyRail program, možete dizajnirati izgled makete po sopstgvenoj želji

AnyRail™ je najverovatnije najjednostavniji programski paket za dizajn železničkih maketa koji trenutno postoji na tržištu. Takođe, AnyRail je potpuno nezavisan proizvod u kojem za dizajn makete možete koristiti gotovo sve tipove šina raznih proizvođača. Uživajte dizajnirajući maketu i budite sigurni da će AnyRail sve precizno uklopiti.
AnyRail Vam omogućava veoma brz i efikasan završetak faze planiranja ali i razradu detalja koji su vam bitni - ne morate biti ekspert za računare da biste napravili uspešan dizajn.


Probajte besplatno!

Besplatno i bez obaveza probajte verziju AnyRail paketa sa delimično ograničenim funkcijama. Ukoliko Vam se svidi, kupite licencu i programskim ključem koji bodijate od nas uklonite sva ograničenja sa već instalirane probne verzije.

AnyRail u sebi sadrzi mnoge unapred definisane biblioteke

Dizajniranje pomoću AnyRail paketa je kao da na raspolaganju imate resurse najbolje prodavnice maketa i modela. Biblioteke sadrže gotovo sve komponente svih renomiranih proizvođača koje Vam stoje na raspolaganju kako biste dizajnirali Vašu idealnu maketu.
Kada dođe vreme za gradnju, možete imati apsolutno poverenje u AnyRail planove i liste za kupovinu komponenti kako biste napravili maketu koja radi iz prvog puta!